lamqta.comОвен  Началото на деня може да се ознаменува с прилив

...
lamqta.comОвен  Началото на деня може да се ознаменува с прилив
Коментари Харесай

Една зодия да не предизвиква съдбата днес

lamqta.com

Овен 
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на креативна сила, жадност за свободна активност и опити да се реализира фантазията Ви. Само че сходно въодушевление ще бъде не за дълго: към този момент след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще одобри по-умерен тип. Контактите с децата, обичаните хора или с сътрудниците по някаква креативна работа, или с сътрудниците по отдих, има смисъл да бъдат оставени за идващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на неточности в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и методите да поддържате своя организъм в работна форма.  

 
Телец
На такива радостни и безгрижни хора като Вас, постоянно може да се разчита, когато нещата се отнасят за образуване на колекция или пък за посещаване на някакво забавление. В дадения миг „ купонджия ” е Вашата длъжностна характерност, само че въпреки всичко се постарайте, да не стигате до край и да не изчерпите изцяло своята креативна енерги, гмуркайки се непрекъснато в светските „ дълбоки вирове ”. И още нещо: въпреки че доста обичате хората, към края на деня евентуално ще Ви се прииска, да прекарате известно време на саме със себе си.

Близнаци
Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си. 

Дева
Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.

Везни
Днешния ден е подобаващ за утешение и отмора на тишина. Избирайки си занятие за през днешния ден, спрете своя избор на медитация и разнообразни техники на разпределяне. Това ще Ви помогне да се концентрирайте на личните си чувства и да намерите естетика в себе си. През този ден не би трябвало да се увличате в хазартни игри, тъй като може да загубите извънредно доста. В връзките с децата е евентуално недоразбиране. 

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент. 

Стрелец
Много ще се желае през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви покаже какъв брой е интелигентен и независим, и с това да Ви накара да се гордеете с него. Само че такова деяние от негова страна може да провокира у Вас и противоположна реакция, която не би било зле да се опитате да поприкриете. 

Козирог
Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за ” и „ срещу ”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.

Водолей
Заслужава си да си спомните за дребните неща и второстепенните задания, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо доста, само че не по този начин стои въпроса с решаването на неголеми планове. Вероятно е превъзмогването на фамилните недоразумения и сливане на напъните за реализиране на общи цели. Недоволството един от различен ще премине на втори проект, а доста искания ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко. 

Риби
Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР